Shopping i Polen

Ja .. då var vi hemma jag och Laura från shoppingen.. en del inköp och kontakter till företaget och naturligtvis också en riktigt rolig resa. Vi funkar bra ihop – samma humor och samma energi när vi är ute på resa. Stena Line – helt underbart som vanligt! Vi njöt av spabad både på utresa och hemresa och fick behandlingar som verkligen rekommenderas. Har gjort det mesta där nu och gillar ansiktsbehandlingarna mest fast denna gången valde jag helkroppsmassage. Laura tog manikyr och fick vackra naglar. Som vanligt blev det explosion i hytten när vi packade upp och ner på alla håll och kanter och bagaget som vi inte riktigt hade någon plan för bara växte i omgång. Vi startade som vanligt i Halartagowa med torghandel som är lika fascinerande varje gång. Färska varor och mängder av prylar överallt. Sen till en specialbutik som vi brukar fynda i och givetvis fyndade vi nu med. Tänk vilka underbara fårskinn jag hittade. Vi planerar att åka dit i februari igen så då kan det nog bli något fårskinn till. Ja sen tog vi oss till Riviera, det nya köpcenter som ligger endast en hållplats längre bort med tåg. Tåg i Polen var premiär för mig men det funkade precis som i alla andra länder så vi sparade en hel del på att inte ta taxi den resan i alla fall. Efter en hel dag på centret tog vi taxi tillbaka. Vi hade alldeles för mycket bagage att bära på tåg och perrong tyckte vi och taxin körde oss tillbaka till Halartagowa för att köpa fårskinnen jag sett ut på morgonen. Sen var det dags för hemfärd och att ta sig till hamnen.
Nästa gång ska vi försöka planera bättre! Helt underbart att få njuta mitt i veckan på en en vardag – lyx att vara med en bästa väninna och att ha så kul ihop som vi har. Så när jag kom hem idag på morgonen var tanken att jag skulle vila mina ömma knä men grabben kom och det var bara att hänga på till Kosta Outlet och till Jaktia! Fyndade lite till min man och grabben köpte en fin jacka till vintern för de där råkalla jaktdagarna som kanske dyker upp framöver.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Shopping i Polen — 2 kommentarer

  1. Pingback: Tidsbudgetering igen! | The Baglady

  2. Pingback: Laura & jag -

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *