Jakt – att leva livet jakt

Att leva livet jakt – går det när man jobbar 100% och ibland ännu mer? Ja – det är klart att det går men det är att prioritera och omvärdera när det gäller att få ut så mycket som möjligt av livet. Livet som bemanningssköterska underlättar väldigt mycket. Ord som ”semesterperiod” ”beordring” ”helgschema” ”röda dagar” .. det finns inte i min värld som jag har skapat för mig. Jag tycker verkligen om att arbeta och gillar mitt jobb men älskar min fritid.

Varje älgjakt är helig och ledig tid – då bor jag i skogen hela veckan. Under bockajakten är jag ledig, samjakter och resor likaså. Livet ska ha guldkant & hemma prioriterar vi verkligen livet!

Längtar efter jakten i höst redan men innan dess blir det resor, event och äventyr! Håll koll.. – Laura & jag drar på äventyr & japp – det är oss du ser på fotot!

Har du missat mig på Stenalines Reseblogg? Kika här!

image image image image image image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Jakt – att leva livet jakt — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *