Jaktmöte

Japp – då har det varit jaktmöte igen & som vanligt är det samma personer .. vissa kommer aldrig men så är det väl i de flesta jaktlag och föreningar. Trots att vi inte är alla är det kul att ses och prata lite om jakten och att tillsammans planera lite förändringar, förbättringar och känna känslan av att det snart är augusti. Jo – men visst är det så för mig, att längta till augusti är stående på agendan. Det är då det drar igång igen tycker jag. Förra året var vi två veckor i Namibia och jagade. Längtan dit är också konstant. Två gånger har vi varit i Namibia och hjärtat ropar efter mer Afrika kan jag lätt säga. Jag älskade verkligen den upplevelsen jag fick sist i Namibia. Bröderna på Game Transvaals gav oss en upplevelse som fortfarande får smilbanden att spricka upp. Jisses vilken bra jakt, vilka upplevelser och vilka fantastiska foto jag fick med mig hem. Nu jobbar jag hårt och är endast ledig under jakter i princip och meningen är att vi ska sikta på att få ihop en resa i 2017 till Afrika. Planerna dras redan nu och det är klokt att planera, spara och att sikta högt tycker jag. har vi lyckats två gånger är ju oddsen på vår sida att vi lyckas dra ihop en jakt till. Williamssafaris ordnade vår resa – riktigt bra är de, vi åkte via dem båda gångerna och de är suveräna på arrangemang och hjälper tillö med alla frågor – första gången hade vi ju typ hur många som helst. De fick bilder av mig efter resan och det blev till en flyer .. hedrande och roligt för mig – en glad fotoamatör!

Jaktmötet blev bra, alla som var där var nöjda och nu ska jag sätta mig med protokollet och fixa till lite utskick till medlemmar och faktiskt trevligt nog också några nya glada jaktmedlemmar. Lite bildminne från Namibia .

Skitjakt på er!

imageimageuntitled

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *