Stenaline Reseblogg

Stenaline reseblogg.. Då var det dags igen! Idag kan man läsa om vår senaste resa till Gdynia i Stenalines reseblogg. Polen är definitivt en favorit bland alla resmål. Vi planerar inför hösten och har olika förslag. Troligen blir det start med Stenaline & färjan till Gdynia och sen vidare till Stettin, Krakow och Warzawa. Något vi också vill besöka är en djurpark som ägs av min vännina Lauras faster .. Hur och exakt när resan blir är inte klart ännu men det blir efter bocksjakten och den är 16 Augusti. Fram tills dess gäller arbete .

Läs om mikro-bryggerier & vår senaste resa till Gdansk i Stenalines Reseblogg

Mikrobryggerier i Polen: Gdynia & Gdansk med öl på agendan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *