Jakt i Polen

Idag fick jag ett antal kommentarer från ett företag som heter ”Jakt i Polen”. Jag kikade på deras kommentar och i motsats till att jag brukar plocka bort reklam, spam och annat så behöll jag dessa kommentarerna. RIKTIGT INTRESSANT! Nu var det inte helt aktuella priser men jag räknade på fast-pris-arrangemang 4 dagari Polen med obegränsat antal djur och hamnade på dryga 10000:- fantastiskt bra pris.

Nu har jag bockajakt i Sverige men att resa och att jaga är verkligen en upplevelse utöver det vanliga för alla jägare vill jag påstå. Så därför delar jag med mig av deras kommentar och text helt oredigerat och kanske ses du och jag i Polen??

Jag kommer absolut överväga det men är osäker eftersom jag har arbete inplanerat fram till augusti och efter det är det oklart med arbete men de hade annan jakt också.. Livet leker – livet jakt!

Vi er et jagtkontor med en lang traditioner. I fem generationer har vi beskæftiget os med organisering af jagt i Polen, herunder bukkejagt, hjortejagt, dådyrjagt, muflonjagt og vildsvinjagt. Vi tilbyder dig mulighed for uforglemmelige jagtoplevelser. Vi vil organisere din drømmerejse med individuel jagt på råbukke, hjorte og dådyr eller på gruppejagt på vildsvin, dådyr, hjorte og råer. Du kan vælge tid og dyreart på jagt, og vi vil bestræbe os på at imødekomme dine forventninger. Vi tilbyder dig jagt i de bedste jagtområder i Polen, hvor der er masser af råbukke, hjorte, dådyr og vildsvin. Alle områder har vi tjekket personligt og de er også blevet tjekket af mange tilfredse udenlandske jægere.Vi tilbyder desuden jagt på bisoner, mufloner, fasaner, agerhøns og harer. Vores fordele er lave priser og professionalisme.

Hvis du har spørgsmål om jagt i Polen (om jagtområder, dyrearter eller juridiske spørgsmål) eller om vores jagttilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil svare alle dine spørgsmål, og eventuelt forberede et særligt tilbud efter dine ønsker og forventninger. Vi taler engelsk og tysk. http://www.jagt-polen.dk

kan inte säga så mycket mer än att det verkar intressant och att jag kikade på deras hemsida. Jag gillar ju Polen så varför inte !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *