Thailand – snart åker vi ! till Nai Yang Beach

47070616

Thailand ….Nai Yang Beach – Airport Resort & Spa … … Här börjar vi våra dagar i Thailand.. vi börjar med tre dagar här och avslutar ett par veckor senare med två dagar på samma hotell. Det ligger nära flygplatsen & blir en bra uppstart och ett bra avslut. Vad vi gör mellan våra planerade dagar vet vi inte riktigt.. planer finns på dykning, fiske och allmän vila och upplevelser med kameran såklart.. underbart .. vi längtar & drar iväg den 18/2 med uppstart på Hilton i Köpenhamn ett dygn.. Sen bär det av vidare med direktflyg i första klass. Jag orkar inte åka ekonomklass så långa resor. Jag tycker om när allt är all-inclusive och slipper betala på flyget – det ingår ju i biljetten. Lounge innan avresa med lite extra bekvämligheter är också något vi gillar båda två. En semesterrresa ska helst vara det lilla extra om det är avkoppling som är prioriterat. Huset hemma är bebott o hunden har passning, bättre kan det knappast bli så planeringen är på topp! Detta blir vår första renodlade semester utan barn och med vänner. Thailand är en ny upplevelse för oss båda men vi åker med två thailands-veteraner så vi kommer få se pärlorna längs med kusten & vi kommer ta oss längs västra Thailand från Phuket och neröver.

Vi har alltid haft barn med oss tidigare eller åkt på arbetsamma upplevelse & jaktresor som gjort att vi kommit hem och behövt vila upp oss… 2017 känns redan att det blir ett år fyllt av upplevelser. En Polenkryssning har vi redan hunnit med, ytterligare en Polenresa, en längre är planerad & i pipeline ligger Italien och kanske Skottland samt en resa till där vi inte vet förrän vi sitter på tåget till Köpenhamn. Vi har alltid haft en ide om att åka sista minuten och besluta oss på väg till flyget. Iår kan detta bli av & sen hinner vi nog inte mer – vi ska ju få en valp om allt avlöper som det ska & sen är det jakt som vanligt och det tar sin tid i anspråk.

Så när jag tänker efter är det nog snart dags att göra en ny tidsbudgetering. Jag brukar göra en tidsbudget för alla nöje vi vill hinna med och checka av året efter.. jag får återkomma till detta med en uppdaterad version för 2017. En del undrar givetvis klokt nog hur vi hinner med eftersom vi har arbete båda två men det är inte svårt – det handlar om att prioritera och utnyttja veckans alla dagar och timmar.

Men Thailand .. det längtar vi efter nu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Thailand – snart åker vi ! till Nai Yang Beach — 2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *