Öl & Whiskeymässan 2017 .. bokat och klart

Öl & Whiskeymässan 2017 .. bokat och klart .. 25 mars drar vi till Göteborg och tillsammans med ett gäng så kommer vi smaka, njuta, kanske köpa ett fat. Äntligen tummen ur för något vi pratat om många gånger tidigare.

Vårt focus på årets Öl & Whiskymässa är att hitta kvalitativa drycker trots att vi länner oss som två oerfarna whiskeykännare. Naturligtvis måste detta vara bästa stället med massor av utställare som både kan vägleda och ge oss ökad kunskap, och upplevelser som berikar. Själv är jag nyfiken på Moet.. jag älskar champagne av olika sorter och passar givetvis på att besöka dem eftersom de är där. Guiness såklart – är ju också givna ett besök. Vilken häftig vår .. så goa planerade upplevelser och faktiskt .. planeringen av att besöka en Öl & Whiskymässa glömde jag ju helt bort i min tidsbudget. Nåväl .. ser fram emot detta med stora förhoppningar!

öl o wirre

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *