Det ska löna sig att vara skötsam

Ja .. min tidsbudget spricker från den ena kanten till den andra. Framförallt spräcker jag den med att trycka in fler upplevelser och resor efterhand. Detta år blir helt galet!

Vi var på Whiskeymässa i Göteborg nyligen ..ja .. vad gör man då om inte köper in sig i en del av ett whiskeyfat .. fat-laget bildades och såklart med de bästa!IMG_2040

Sen kryper det som vanligt i mig ”tant Jonsson” ”thebaglady” när det inte är jaktsäsong och även om jag har en bokad resa (årets fotoresa) till Debrecen i juni så .. visst är det länge dit eller hur?!

Ok .. först påsken då .. hotell svit övernattning påskägg o påskbord med släkt på hemmaplaneten.. alltså detta med att göra allt käk själv känns överskattat när det finns bra kockar på nära håll.                                               Dessutom har de en bra relax på Best Western Kalmarsund

sen .. en kryssning till Polen som jag verkligen älskar .. denna gång tänkte jag till ordentligt Så ett av barnen (alla är vuxna) och för hans skull (vi har bara söner) så lät jag honom ta med en vän.. så underbart kul – två grabbar i ålder 20+ som får kryssning, hytt med lite extra, spa, trerätters på kvällen & givetvis frukost och lunchbuffé .. tar de med pengar kan de smälla dem i taxfree.. Det är minstingen på 20 år som ska med och presenten till honom att ta med en vän gjorde verkligen gott åt dem båda. Två skötsamma killar som verkligen förtjänar lite plus även om de anses klara sig själva.

DET SKA LÖNA SIG ATT VARA SKÖTSAM UMGDOM ! & PLÖTSLIGT HÄNDER DET ÄVEN I DEN LILLA SKALAN! spirit-spa

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *