Mallorca .. längtan är halva resan

Mallorca … längtan är halva resan brukar jag säga om mina reseplaner. Jag älskar att planera och vi har ju en solresa i augusti som är bokad betald och klar. Denna gång gjorde vi det bekvämt för oss, för första gången på flera år valde vi en all-inklusiveresa för att helt enkelt göra det riktigt bekvämt. Vi har valt att åka med Tui. Hotellet är ”adults only” 18-års gräns och det blir första gången vi bor så, faktiskt så har vi aldrig tänkt på det uran det var slumpen. Vi tänker hyra bil, snorkla, åka på vinprovningar & ha det avkopplande skönt tillsammans.

Jag arbetar som vanligt väldigt intensivt under sommaren men en o annan resa hinner vi nog klämma in bland det som redan är planerat. Segla finns med i planeringen och det är väl mest Thomas som längtar men jag är på .. Hahaha kan inte ett smack men säg vad jag ska göra – så gör jag !

Hotellet ser riktigt lovande ut iallafall som vi bokat & jag längtar som vanligt men ska jobba lite först.. tiden går fort när man har kul! IMG_2105 IMG_2106 IMG_2107 IMG_2109

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *