Pure Nordic Spa

imorgon .. då blir det en go helg igen.. Pure Nordic spa med stena Vision. Stena Line är verkligen prisvärt! Vi åker och tar med oss minsting och en kompis till honom. Vi bjuder på precis allt.. de får precis som vi en svit, trerätters, frukost o lunchbuffé .. ja.. o med öl o jordnötter i hytten & spa ..för att det ska kännas bra, hela baletten med andra ord. Så vi ska njuta och ta vara på tiden och varandra. Jag tror vi lär våra barn detsamma om de får uppleva det vi upplever.

Kanske tar jag med kameran och tar med några minnen hem ..

Panorama Class

Panorama Suite

life is good

life is good

i väntan på spa - ett litet glas rosé

i väntan på spa – ett litet glas rosé

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *