Ståtlig avslutning på 111-årig brandstation

Ståtlig avslutning på 111-årig brandstation där 300 gäster samlades för lunch i stora bilhallen efter paraden. Gäster och närvarande var pensionerade medarbetare vid brandkåren, räddningschefer från länets övriga kommuner, representanter från länsstyrelse, kommun, polis, militär och byggbolag. Min man var fanbärare & som insatsledare vid brandstationen var han den som fick hala flaggan. Min vän Gunilla Gustafsson från Kalmar var ledig och var fantastisk som efter förfrågan av mig ställde upp och fotograferade min man och den ståtliga paraden.. hade jag själv varit där men så var det inte eftersom jag arbetade .. fantastiskt med likasinnade fotoglada vänner. 7

vad mer kan man säga .. ståtliga fina bilder och där musikkåren spelade och med häst och vagn drog man den gamla brandsputan, välputsad och fin daterad 1887, dragen av två nordsvenska hästar. En riktigt fin kortege.

Fler bilder av Gunilla …

aakl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *