Resa gratis .. Ja tack!

Flyga gratis – ja det är fullt möjligt! Nu har jag Norweigian Mastercsrd sedan ett och ett halvt år och betalar allt via det och får poäng – cashback som jag omvandlar till flygresor. Flyga är smidigt och vi gör det enklast via Köpenhsmn.

Jag har sparat så länge nu så jag är snart uppe i biljetter tom räcker T&R för två person till exempelvis Italien. Tåget via Kalmar & vips är vi på flygplatsen.(tåget finns det också en gratis finess med) Skaffa Norweigian ?? ->Klicka här<- Första köpet med kortet ger 275 points. 1 points är en NOK!! Tanken är att vi ska några dagar till Italien någon gång under året och hälsa på vänner som bor där.

Så blir det mera utlandsvistelser om jag bara kan planera för ledig tid men någon gång i höst tänker jag att det blir av. Jag håller tummarna men om det inte blir av i höst blir det senast nästa vår.

Gratis – tåget är också gratis ibland! Jag åker mycket med SJ & deras SJ-prio-kort som du kan få utan kredit blir snabbt gratis resor tillbaka. Poängen kan givetvis bytas till annat på tåget som mat exempelvis men resor ger mig mycket mer valuta.

Åka på båtkryssning gratis – ja även det går! Om man reser med Stenaline & skaffar deras eXtra-medlemskap samlar man poäng och efter en eller ett par resor har man en gratis kryssning! Mycket bra cashback! I juli åker vi på en gratis båtresa med bil & ska ta en liten bilsemester i Polen .. fantastiskt detta att faktiskt få en gratis resa genom att jag rest!

ja & sen betalar jag ju båt eller tåg .. vad dom då blir det snabbt flygresor genom poängen..När man väl är igång så är det bara vinst liksom …

image image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Resa gratis .. Ja tack! — 2 kommentarer

  1. Pingback: Namibia .. Vi längtar efter en ny resa -

  2. Tyvärr så stämmer inte det riktigt med verkligheten. Man får INTE poäng på allt. Många köp anser Norwegian som en transaktion och inte köp, vilket leder till att man inte får poäng. Skulle rekommendera Supreamcard mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *