Goda tider smakar gott! Matskafferiet levererar…

Goda tider smakar gott! Matskafferiet levererar… I helgen har vi haft det riktigt bra! Vi började med en ledig fredag som har gjort av vi verkligen känt oss lediga. I helgen har vi lagat mat ihop och till & med bakat tillsamman .. Till frukost unnade vi oss tiden till att ta lite bruschetta med pocherande ägg, salami, tomater & lite balsamico .. enklare frukost finns knappt o jisses så gott.

Sen var det en härlig dag med sol på himlen och såklart också i sinne … Efter en lång härlig dag med massor uträttat både inomhus och utomhus blev vi hungriga och ja — det är grilltider eller hur!

Vi kikade in i Matskafferiet & letade fram kvällens grillfavorit som vi absolut kommer göra igen. Ibland tryter även våra idéer och vi är verkligen matglada .. men så enkelt att bara klicka och ta sig fram till ett gott recept det är på deras hemsida. Vi valde hängmörad ryggbiff .. vi har ju trots allt en del älgkött i frysen så det blev älg och ja .. Klokt nog hade jag förkokt potatis igår så vi hade potatis som vi fixade klyftpotatis av .. åhh alltså vilket käk!

Här finns hur många recept som helst för mig och det är min absoluta favorit av blogga/hemsidor när det gäller recept och idéer för dagen när mina egna idéer sinar .. & framförallt – det är bra enkla genomtänkta recept som är både lätta och snabba så de riktar sig till alla.

Snart hart vi studenttider hemma och där finns ett o annat recept på efterrätter som jag kommer välja mellan, froozen cheesecake till exempel .. ja vi får se vad det blir men att det blir recept från Matskafferiet är redan klart i mitt matglada huvud. Vi kommer bli ungefär 30 personer och det gäller att förbereda i god tid för mig eftersom jag arbetar på annan ort så här har jag faktiskt hittat flera alternativ som passar mig .. härligt ! Tack till matskafferiet som fortsätter att leverera.

matskafferiet

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *