Blomstertider & lite allmänt om livet nu

Blomstertider & lite allmänt om livet nu .. Äntligen sommar eller hur ? Själv har jag kommit igång både med kameran & träningen på Fitness 24/7. Jag bemannar för fullt i Värnamo och trivs med livet precis så det det är nu. Imorgon ska jag jobbar och efter jobbet blir det ytterrligare ett träningspass. Ledighet efter detta o hela fyra dagar ledigt på rad… ett kalas inplanerat & sen .. ja äntligen lite röjning hemma och städning av prylar som ska kastas. Dessutom har vi snart studentfirande för minsting som äntligen tar studenten. Min fina goa minsting – mitt mirakelbarn som lever mot alla odds och dessutom ett helt fantastiskt bra liv! Denna blomstertid är underbar och i hjärtat är det mesta i livet i full blomning!

BLOMMA (3 of 12) BLOMMA (6 of 12) BLOMMA (10 of 12) BLOMMA (11 of 12)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *