Restokiga året .. resorna duggar tätt

Restokiga året .. resorna duggar tätt … Detta år har vi redan varit i Thailand och kryssat ett par gånger till Polen .. men snart drar vår galna rese-år igång på riktigt ..

Efter att vi firat minsting på hans student så åker jag till Ungern och efter det så blir det att i Juli åka till Polen på bilsemester och i Augusti till Mallorca  .. tanken var några resor till men livet ställer till det ibland så detta fick räcka…

 

Utöver det så har vi ju innan jaktsäsongen drar igång en segelbåt vi ska lägga i och segla med innan sommaren tar slut. Idag har vi dessutom säkrat upp med inköp av en motorbåt också om vi känner för lite omväxling på havet.

ja jisses .. snart så får vi nog börja hålla igen på spontaniteten men visst är livet riktigt roligt när det händer saker? Men vem kan låta bli att köpa en Ryds hajen när det knackar ett erbjudande på dörren ?
Här avlöser äventyren varandra och personligen så är jag oerhört tacksam över motorbåten eftersom jag är så uselt segelsällskap som inte kans skilja på styrbord o babord knappt.

Vi är väldigt glada och väldigt tacksamma över livet. Visst finns det saker och ting som går både upp och ner i livet men det finns bara en väg i livet och det är framåt. Att skjuta upp dagen till morgondagen har aldrig lockat mig, jag lever nu och försöker njuta fullt ut. man lever bara en gång – i alla fall jag…

Så ikväll nu när det har börjt lägga sig lite att vi blev med ytterligare en båt – ja då firar vi med en kall Mariestad! Skål o godafton !

DSC_0894

…så visst stämmer det .. att detta är Restokiga året ..  året då resorna duggar tätt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *