Sommar & Sol på Nationaldagen & glädje såklart!

Sommar & Sol på Nationaldagen .. själv arbetar jag och unnar mig några rader på lunchen.. vaknade utvilad idag och mår riktigt bra.. vårens förkylningar som varit långdragna hoppas jag att de gett med sig helt nu.

blåsa maskros

Sommar & Sol .. visst är det något speciellt när den ljusa tiden på året äntligen är här. Själv har jag skickat brev och mail till de nya jaktmedlemmarna i jaktlaget så för min del även om det är resor inplanerade så är jakten & hösten högst aktuell. Det ska planeras en hel del, fixas på jaktmarken och förberedas inför årets jakt.

Innan dess blir det nog en o annan grillkväll hemma på altanen och vi njuter verkligen av all tid vi får tillsammans och iår får vi mer än någonsin. Att planera och att lägga tidsbudget är ju en av hörnstenarna i mitt och familjens liv för att få maximalt av sommar och sol. ..

Men först innan något annat händer är det studentfirande hemma i familjen .. minsting tar studenten på fredag och det är verkligen ett mirakel .. min fina minsting som verkligen inte haft den enklaste vägen i livet med sjukdomar och hinder som han gång på gång trotsat och tagit sig fram i livet och lyckats gång efter gång.. Hans dröm och det han önskar sig i studentpresent kommer helt klart slå in på fredag .. vill verkligen ge honom det bästa av alla världar .. så på fredag smäller det till ordentligt .. han kommer bli så lycklig … Vi har hyrt lokal och bjuder släkt och vänner traditionsenligt som en student ska vara med buffé & glada tal och givetvis kommer jag som den paparazzi-mamma jag är ta foto för att göra hans dag oförglömlig. För att göra det enkelt för oss har vi beställt både mat och tårtor via catering.. det känns lite bakvänt eftersom jag om någon kan göra en buffé men jag arbetar och överlåter till min man att fixa och förbereda kalaset!

Sommarblommor … kan man aldrig få nog av …

sommarkryp

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *