Nybygge – naturvänligt för miljöns skull

Nybygge – naturvänligt för miljöns skull

Vi är i flyttningsfas i livet .. våra barn har precis flyttat ut och vi har ett väldigt stort sekelskifteshus på två våningar och med källare som vi nu känner är på tok för stort för oss. Tankarna och funderingarna på en flytt har vuxit fram och vi pratar om att bygga hus och hur viktigt det är att alla börjar använda naturvänliga byggmaterial. Vi vill bygga ett naturvänligt hus om vi beslutar oss för att bygga nytt. Vi vill gärna värna om miljön genom att återvinna och köpa miljövänliga varor & det innefattar i princip allt från minsta byggsten till färdigt hus. En del inspiration har vi hittat på weber.se & sen har vi fått många ideer genom att åka runt och helt enkelt titta på hur andra gjort hållbara miljövänliga lösningar. Fördelen på Webers hemsida för oss är att det finns vettiga digitala verktyg, dokument och vi kommer väldigt långt och kan forma våra ideer på ett enkelt vis. Det är verkligen spännande att forma tanken kring ett helt nytt hus. Vi vill ha enplanshus, det ska från början vara anpassat med öppna planlösningar för att vi vill bo livet ut i det vi skapar. Solenergi och återvinning är två viktiga saker vi vill ha med oss i utformandet. Var vi hamnar vet vi inte men det är väldigt roligt!

grönahuset

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *