Tillbaka .. nu kör vi 2018!

Tillbaka .. nu kör vi 2018!

Visst är det så att tiden rusar iväg & att blogga eller hålla mig uppdaterad med Facebook Instagram eller sociala medier över huvudtaget har helt enkelt inte blivit av. 

Men .. nu tänkte jag att en uppdatering är på sin plats. Varför det inte blivit av vet jag inte men jag har helt enkelt haft fullt upp med vardagen och inte haft energi eller lust. Nu när våren är i antågande ändrar det sig det vet jag- så kommer kameran fram också. Jag uppdaterade mig till en Nikon D7200 och är fortfarande otroligt nöjd med den.

i påsk ska jag till Jukkasjärvi som medicinsk volontär för ett läger i regi av ”Min Stora Dag” .. jag ansvarar för medicinsk bedömning och även för att vi gör en fotobok. Jag hoppas verkligen att alla ungdomar kommer hem fyllda av glädj och trygg styrka med energi och att de får nya vänner. Jag har aldrig varit så långt upp i Sverige tidigare och ser fram mot en upplevelse fylld av glädje och ivriga unga i en spännande miljö.

Jag är glad över mitt yrkesval – det ger mig så otroligt mycket tillbaka varje dag som jag är i arbete. Just nu är jag på två arbetsplatser .. Capio Hovshaga i Växjö och ibland på jourläkarcentralen i Karlshamn .. Primärvård är så kul! Alla dagar innehåller fantastiska möte med människor i telefon, på mottagning & via mail. Jag arbetar både som diabetessköterska och distriktsköterska här och denna vårdcentral är fantastisk. Energi, vilja och glädje med kollegor som verkligen jobbar i teamkänsla som bär framåt. Nu är ”bättre besök” infört och det är en möjlighet för patienter att själva skriva, berätta,välja tider och vara delaktiga. Digitaliseringen är på framtåg! I Karlshamn är det jourläkarcentral och det handlar väldigt mycket om triagering och just triagering är något som är roligt och otroligt viktigt idag. Patienten ska får rätt vård på rätt nivå.

Livet innehåller såklart vardag också och fritid såklart …akten .. ja det blåser alltid friska vindar och 2018 så blir det förändringar även där. Jag går ur jaktlaget hemmavid som jag varit med i under de sista 8 åren och låter kroppen vila lite. Jakt blir det ändå men inte på samma vis.

Snart stundar återigen en polen-kryss med Stena Line.. ja .. vad kan jag säga som inte är sagt eller skrivet? Det är i särklass en favorit när det gäller båtkryssning, mat,spa,taxfree, personalen .. allt är så där perfekt bra som det bara kan bli.

Planering och aktivt förberedande för att flytta pågår för fullt. Tanken är att när vi hittar ett annat boende som vi tycker om så tar ett av barnen över huset. Vart vi ska – ingen aning? Lägenhet på ungefär 100 kvm,högt i tak och centralt står på önskelistan och vi har kontakt med några fastighetsbolag och vi får se .. det måste vara rätt men när det väl är det så lyfter vi till nästa hem.2FFC7026-9F16-4208-93D5-2727C3D141BB

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *