Elite Hotell – Statshotellet i Växjö ger det lilla extra

 Min äldsta son har gift sig & jag har fått en svärdotter. Det känns verkligen som en ny ”era” i livet ..

De ville gör ett litet bröllop och valde borgerligt och jag var med denna fantastiska dag.. som överraskning till dem för att de skulle minnas sin speciella dag bokade jag ett ”love-paket” på Elite Hotel i Växjö och fick även hjälp av Söders Blommor i Växjö med ett underbart vackert hjärta av rosor som de arrangerade på sängen i deras lyxiga rum..

Jag bokade bord på hotellets resturang och även ett rum till mig själv på hotellet.. Ett udda arrangemang kanske men deras dag blev fantastisk och det väntade champagne & en fin ostbricka på rummet och givetvis presenter till brudparet..

maten var enastående god och jag uppskattar det öppna köket som gör att man ser matlagningen & får uppleva köket och matens resa från gryta till bord.

Underbart hotell med fantastisk personal .. de gjorde det lilla extra som gör att jag absolut kommer boka en helg för egen del framöver .. en helg när jag och men hunk bara vill softa o ha de bra .. detta hotell är verkligen i toppklass!D2ECD668-DDFF-4DDD-A0BB-91E3AAFA68F63095CA24-8333-4D40-BDDF-AFF98038091D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *