Min stora dag .. dagar som gör skillnad

 


Min stora dag – dagar som gör skillnad. Jag åkte som Medicinsk Volontär i påskas och upplevde underbara dagar där jag var en del i dagarna för barnen som reportaget i Aftoblandet Svenska Hjältar är med ..

Hjältar är vi inte tycker jag – vi är volontärer och ger vår tid med glädje för att skapa en stund där man oavsett hinder eller sjukdom får vara med om dagar som skapar glädje & minne. Reportaget är fint .. klicka gärna på länken och läs men absolut.. det vi främst är .. är volontärer där hjärtat klappar extra för barn som behöver få guldkant på vardagen.

Processed with VSCO with au5 preset

Processed with VSCO with au5 preset

2A68C935-4186-4A94-B7F6-693CA503CFA3 5E5C8AF9-8E3E-4A58-B445-96BDD27A235E

Bilder av Tova och Emelie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *