Hotell i kvadrat ..

Hotell i kvadrat .. allra minst! Min tidsbudgetering – tackar stjärnorna varje dag för den idén men alltså den spricker från kant till kant .. däremot så ryms det så mycket mer och glädjeämne i livet ökar!

  • Juni ..IRL .. ”samtalslistan” en mailing-lista med 12 år för mig och fler för andra.. spridda skurar och åldrande skara av medlemmar .. Vi träffas i Norrköping på årets IRL för att umgås och uppleva .. numera såklart på hotell för vi har passerat ungdomarnas vandrarhem med liv i luckan tull klockan klämtar morgon
  • Juni … Sex nätter under bilsemestern i Polen med start i närheten av Slottet i Malbork .. åh vad jag älskar historia! Vi tar oss vidare med upplevelser .. bor på Palats i södra Polen och roar oss med lerduveskytte och spanar efter nya jaktupplevelser bland polska vänner för att avsluta i kunglig miljö på extravagant miljö med förbokade spa-behandlingar. Jag älskar Polen .. underbart .. WW2 historia och miljö med service och vänlighet utöver det vanliga!
  • Juli .. då flyttar vi! & klämmer in lite till!
  • Juli .. Simrishamn .. släktkalas med anknytning till någon sida av släkten och med förutsägbara glada tillrop och skratt. Att få njuta av skånska Toscana i bästa tid under sommaren..
  • aug sept okt – jakt .. need no more words .. just one … HUNT .. ja Lisa Nilsson och himlen runt hörnet .. bokat med vännina.
  • November ..Clarion ..packhuset i Kalmar & finaste Sissel Kyrkjebö med min finaste .. ja min man givetvis … från ungdomens dagar som ”han” brandmanna-hunken” till ”han” ja fortfarande min brandgubbe-hunk ..  nertränad & mer med mig .. och som chef längre från det farliga .. det får de unga ta .. en av sönerna bl.a som knallade in i pappas fotspår .
  • just det .. sen är det jul igen och så undrar jag vart åren tar vägen?

Booking.com .. tur att de finns och säkerligen alla andra hotell-boknings-kedjor men halleluleja för detta smidiga sätt att knappa in hotellbokningar och ha dem i telefonen!  Utöver detta blir det som beskrivet ovan .. Lisa Nilsson – himlen runt hörnet på Kalmarsalen , älgjakten i September med ett gäng damer – pangbrudar allihop o inte en kalsong i sikte!

Visst älskar jag livet! Finns det alternativ?

DSC_0229

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *