Älgjakt och Stavaträsk

Älgjakt och Stavaträsk .. ja .. jag är tillbaka efter en lång paus. Bloggandet tog tid från vardagen förut och jag beslutade mig helt enkelt för en paus från sociala medier. Välbehövlig paus och tid över till annat blev det. En hel del fotografering har det blivit och även en fantastisk tid med resor och framförallt det som ligger mig så varmt om hjärtat – jakt. Att berätta om detta just Stavaträsk och älgjakt gör jag med glädje och värme.

En vän som jag lärde känna genom FB och som jag skjutit en hel del lerduvor med, ja hon pangade flest, jag tog mig på slutet o fick en o annan jag också. Hon var den som hörde av sig och berättade att hon gått med i ett damjaktlag i Västerbotten och undrade om jag ville komma med som gäst .. wooohoooo .. ja jag tänkte .. nu säger jag JA .. livet väntar inte och det var en fantastisk upplevelse och på självaste julafton halade jag upp en skogsantenn som jag önskat mig i julklapp och i den hade min man klistrat fast ett meddelande att jag var invald som ordinarie medlem och att min man betalat avgiften för 2018! Detta skedde alltså redan i början av November när jag var där på plats och helt utan min vetskap.

Jag har undrat denna tid och tänkte nog att de har nog möte till våren men begrep inte vem jag skulle fråga o alla svar när jag frågade var så svävande .. hahahaha… alla visste vad jag skulle få i julklapp och jag blev utan underdrift stormande lycklig.

hahahaha.. ringde på julafton till min vän och sa bara -”jag älskar dig” … hahaha .. då förstod hon att jag hade öppnat min julklapp. Tänk att som vuxen få uppleva en så stor oväntad glädje!

Lyckliga dagar mina sagt var det under dessa dagar i Västerbotten och vackra Stavaträsk där Anders ordnade med god mat och boende som var så bra att vi alla längtade tillbaka till Stavaträsk.

DSC_1294 DSC_1328 DSC_1364

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *